Lahjalista

Lahjoita jotain konkreettista saattohoitopotilaiden ja heidän läheistensä iloksi

Tärkein apu meille on aina suora taloudellinen tuki esimerkiksi muisto- tai syntymäpäiväkeräysten muodossa. Tuotamme erilaisia maksuttomia palveluita, joihin kohdistuvat palkkakulut maksetaan varainhankinnan tuotoilla. Yksikään summa ei ole liian pieni tai vähäpätöinen: jokainen lahja on tärkeä. 

Joskus apua voi antaa myös konkreettisempien lahjoitusten muodossa. Alta näet päivittyvän ”lahjalistamme”, eli ne hankinnat, jotka juuri tällä hetkellä olisivat toiminnassamme tarpeellisia.

• Luontoa ja musiikkia potilashuoneisiin

Luonto: sen äänet ja maisemat ovat monelle suomalaiselle erittäin tärkeitä. Pyrimme siihen, että meillä pääsee ulkoilemaan metsäiselle takapihallemme vielä vuoteestakin käsin. Kun potilashuoneesta ei enää pysty siirtymään ulos, voi luontoa tuoda potilashuoneeseen.

GettingBetter Oy tuottaa ja kehittää mediakirjastoa, jossa on digitaalista sisältöä, sovelluksia ja digitarinoita ennakoivan hyvinvoinnin tueksi. Monialaisen osaamisen yhdistelmästä syntyvät rauhoittavat ja palauttavat luonto-musiikkiteokset, äänimaailmat ja visuaaliset syvähengitysharjoitukset. 

GettingBetter™ -oma digisisältöjen, sovellusten ja pelien tuotanto pohjautuu lääketieteen-, mediateknologioiden tekemiin luotettaviin tutkimuksiin ja asiakkaidemme kanssa tehtyihin testeihin. Asiakkailta saadun palautteen mukaan päivitämme Mediakirjastossamme olevia digisisältöjä ja kehitämme palveluitamme säännöllisesti. Teknologiakumppanina toimii Haltija Group Oy

Haluaisitko lahjoittaa meille päätelaitteen ja digitarinoita? Voit käydä yrityksen sivuilla tutustumassa tuotteisiin ja ota yhteys joko Getting Better Oy:n Arjaan tai hoitokodilta Anuun.

Lisätietoja: gettingbetter.fi

• Huonekaluja uusiin tiloihin

Tilojamme peruskorjataan laajasti vuosina 2021-2022 ja urakka on hoitokodille suuri taloudellinen ponnistus. Tiloissamme tehdään taloteknisiä päivityksiä ja paljon panostetaan esimerkiksi potilashuoneiden ilmanvaihtoon, läheisille sopiviin tiloihin ja hoitoympäristön erityisvaatimuksiin.

Kaikkeen budjettimme ei riitä. Jos olet kiinnostunut olemaan mukana tässä hankkeessa, ole Anuun yhteydessä. Erityisesti tarvitsisimme huonekaluja: hyviä ja keveitä tuoleja, joissa läheisen olisi hyvä istua potilaan vierellä ja vaikka tarvittaessa torkahtaa.

Sohvakalustomme kaipaisivat myös kipeästi uudistamista ja ruokasaliimme kaivattaisiin uusia pöytiä. Pyrimme sisustuksessamme selkeyteen ja rauhallisuuteen ja suosimme luonnon värejä ja materiaaleja.

• Uusia telkkareita

Olisi ihana saada suuremmat ja uudemmat telkkarit potilashuoneisiin. Erityisen mukavaa olisi, jos kahden hengen huoneisiin saataisiin omat telkkarit kummallekin potilaspaikalle siten, että telkkarin saisi siirrettyä vuoteen päätyyn ja että sitä voisi tarvittaessa katsella omin kuulokkein toista potilasta häiritsemättä.

• Uusia lakanoita!

Yksi pitkäaikainen haave on saada hoitokodille kauniita, monivärisiä lakanoita jokaiseen makuun. Tai vaikka ihanaa pellavaa, vai olisiko hamppulakanat sittenkin pehmeimmät? Niitä kehutaan.

Ongelma ihanissa omissa lakanoissa on se, että niitä varten pitäisi solmia erikseen pesulasopimus, sillä laitospesula huoltaa meille vain ne samat vuokralakanat, jotka ovat käytössä sairaalassakin. Jos keksit tähän jonkun hyvän ratkaisun, ole meihin yhteydessä.

• Uusi auto alle?

Tuotamme myös erilaisia kotiin vietäviä palveluita. Palvelualueemme on laaja ja haluamme että apumme on kaikkien tavoitettavissa. Jos haluaisi mahdollistaa meille uuden kulkupelin esimerkiksi määräaikaisella leasing-sopimuksella, otamme sen ilolla vastaan.

Haluatko kiittää henkilökuntaamme?

Jos haluat esimerkiksi oman yrityksesi kautta myöntää henkilöstöllemme jonkin määräaikaisen edun, soitathan Anulle, katso yhteystiedot.

Ikävä kyllä näitä emme voi ottaa vastaan:

Ikävä kyllä emme juurikaan voi ottaa vastaan taidetta tai taide-esineitä. Lahjoittajalla on yleensä toiveena, että hänen antamansa taideteos on meillä näkyvällä paikalla esillä. Tätä emme voi luvata, sillä tilojemme tärkein tavoite on aina palvella hyvää saattohoitoa ja tarvittaessa tila ja tyyli muuttuvat ajan mukana myös meillä.

Emme voi ottaa vastaan viherkasveja, sillä meillä on erittäin paljon suuria kasveja omasta takaa, ja uudet kasvit multineen ovat aina riski erilaisten kasvitautien leviämiselle.

Potilaamme eivät enää jaksa lukea kirjoja, joten niillä ei ole meille enää käyttöä. Ikävä kyllä kirjat käyvät myös huonosti kaupaksi kirpputorillamme. Kirjoja voi koittaa lahjoittaa divariin tai kirjastoihin.

Keinutuolit ovat potilaillemme hankalia. Niihin on hankala istuutua ja niistä on vaikea päästä ylös, varsinkin jos käytössä on liikkumisen apuvälineitä.

Ajatus lahjoituksesta on aina kaunis ja kiitos siitä.

Voit tehdä meille myös kertalahjoituksen, muistaa meitä testamentissasi tai lähteä yrityskumppaniksemme

Kiitos tuestasi.