Katja Hakasaari on hoitokodin uusi psykososiaalisen tuen päällikkö

Katjalla on pitkä kokemus kriisi- ja traumatyöstä ja hän on työskennellyt muun muassa perheneuvolassa ja kriisipäivystyksessä. Pohjakoulutukseltaan hän on psykiatrinen erikoissairaanhoitaja-kätilö. Katja myös kouluttaa muita psykoterapeutteja ja hänellä on kokemusta erilaisista kehittämistehtävistä ja – hankkeista.

Katjan vastuualueena meillä hoitokodilla tulee olemaan erityisesti lasten ja nuorten tukeminen vanhempien saattohoidon aikana ja sen jälkeen. Tampereen yliopistollisen sairaalan Palliatiivisen keskuksen alueella vain Pirkanmaan Hoitokodissa on tarjolla erityisesti lapsille ja nuorille suunnattuja tukipalveluita.

Tuki voi olla kahdenkeskisiä sovittuja tapaamisia, kotikäyntejä, kirjallista materiaalia tai ryhmätoimintaa. Palveluiden piiriin voi hakeutua erikoislääkärin lähetteellä myös vanhemman kuoleman jälkeen.

Tehtävässä tällä hetkellä työskentelevä Satu Marttila siirtyy syksyllä päätoimiseksi yrittäjäksi. Satu on luonut uranuurtajana hyviä käytäntöjä lasten ja nuorten tukemiseen ja tätä työtä on Katjan hyvä jatkaa.

Psykososiaalisen tuen päällikön tavoitat jatkossakin numerosta 044 472 94 60. Erilaisista ryhmistä ja muusta toiminnasta tiedotetaan verkkosivuillamme, Facebookissa ja hoitokodin sisäisellä infotaululla.